Om oss

Här på Kitchen Rocks erbjuder vi tillverkning av bänkskivor av hög kvalité till kök, badrum, tvättstuga, fönsterbänkar, golv, badrumsväggar och bord till kök och vardagsrum.

Vårt mål är främst nöjda kunder, korta leveranstider och bra service. Vi är ett företag med lång erfarenhet inom tillverkning, mätning, montering och kundhantering. Vi sätter därför kundens önskemål i fokus och eftersträvar perfektion. Det är era bänkskivor vi tillverkar och vi vill att ni trivs med det vi levererar. Kvalité framför kvantitet.

I vår verkstad har vi helt nya maskiner. Verkstaden är miljöanpassad med ett återvinningssystem för vatten.

Vi har valt att arbeta med de ledande leverantörerna av bänksskivor, både gällande kompositmaterial och naturmaterial. 

 
Med vår långa erfarenhet från bänkskivor i olika material kan vi hjälpa er välja en skiva som passar era behov.

Processen

Vi ser fram emot att följa er resa till ett nyare kök med en bänkskiva som passar till just ert hem. Nedan kan du läsa dig till hur vi på Kitchen Rocks stegvis hjälper er med att byta ut din kökbänkskiva till något modernare, slitstarkare eller varför inte något stilrent?  

Första steget - bokning

Första steget i vår process är att ta kontakt med oss så vi kan diskutera vilka bänkskivor det är du eller ni kollar på och hur ert kök ser ut. Efter detta bokar vi upp en tid så att vi kan komma ut till er för mätning. 

Andra steget - mätning

Vid mätning ska det inte ligga något på stommarna, har ni befintligt kök ska det inte stå något på bänkskivorna. Vi ser gärna att ni är hemma vid mätningstillfället om ni ska göra extra beställningar.

Sista steget - montering

Vid montering ska det inte ligga något på stommarna, har de befintliga bänkskivor måste vara borttagna och eventuella limrester ska vara bortskrapade. Har vi markerat för bort sågning vid vask och häll ska detta vara gjort. Det ska vara en fri passage hela vägen till köket. Vi behöver göra små finjusteringar när vi monterar ert kök, för att uppnå bästa resultat. Vi ber er därför att inte sätta fast golvsockeln. I delningen lägger vi även färgad silikon som matchar era bänkskivor för att göra den så osynligt som möjligt. Silikon har en torktid på 24 timmar så rör inte silikonet det första dygnet. 

Nu är ditt kök redo att användas!

Kontakta oss

Kontakta oss gärna. Vi svarar på alla frågor ni har om bänkskivor, våra produkter eller installation.

Ring oss på 073 – 930 15 46 eller använd formuläret nedan så återkommer vi till er inom 1-2 arbetsdagar.